97% zbritje në kursin online për Photoshop nga Live Online Academy, me vlerë prej 395€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

395 €

Zbritje

97%

Kurseni

383 €

Koha e mbetur

Të blera: 3

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

 

Kurs për Photoshop + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Diploma pas përfundimit të suksesshëm të kursit 
 • Qasja në Webinarë Live
 • Qasja në materialin e regjistruar

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata /diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

A keni bërë ndonjëherë ndonjë fotografi dhe keni dëshiruar që t'a rregulloni e t'a bëni më të  bukur? A dëshironi t'a shprehni anën tuaj kreative? A jeni në kërkim të një hobi apo edhe karriere të re? Njohja e Photoshop-it do të ju pajisë me aftësitë e duhura që t'i transformoni fotografitë tuaja. Nëse e kuptoni fuqinë e post-produksionit dhe rregullimin e fotografive, kjo do ju hapë një botë komplet të re të mjeteve dhe teknikave kreative. Në këte kurs, ju do të mësoni aftësitë dhe njohuritë që ju nevojiten për të rritni, rregulloni dhe krijoni fotografi të standardeve profesionale dhe të shtoni një plus në aftësitë tuaja si fotograf dhe dizajner.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.