97% zbritje në kursin online për Mobile App. Development + Çertifikatë nga Live Online Academy me vlerë prej 347€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

347 €

Zbritje

97%

Kurseni

335 €

Koha e mbetur

Të blera: 1

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs për Mobile App. Development + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Diploma pas përfundimit të suksesshëm të kursit 
 • Qasja në Webinarë Live
 • Qasja në materialin e regjistruar

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata / diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Me zhvillimin e teknologjive, telefonat celularë janë bërë të rëndësishëm e njëkohësisht edhe aplikacionet që përdoren. Ky kurs është për të gjithë ata që duan të mësojnë se si të krijojnë aplikacionin e tyre. Do të habiteni se sa shumë mund të mësoni në katër (4) javë

Përparësitë e ndjekjes së kursit:

 • Orë të drejtëpërdrejta me profesionistë në seanca interaktive me pyetje dhe përgjigje
 • Mësoni në themel për dinamikën tuaj duke u bërë pjesë e videove të drejtpërdrejta në rast se keni humbur ndonjë orë
 • Kurset janë përzgjedhur nga Bloomberg Business, CNBC dhe International Business Times

​​​​Mësimet që përfshihen në kurs:

 • Pse aplikacionet në telefon mobil janë të rëndësishëm?
 • Krijimi për një audiencë të përshtatshme
 • Kodim për fillestarët
 • Caktimi i jetëgjatësisë së aplikacionit
 • Ruajtja e të dhënave
 • Publikimi i një aplikacioni
 • Si të fitoni duke përdorur web aplikacione
 • Zhvillimi i analizave

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.