Mso e gjeje veten! 98% zbritje në kursin online për Lidership dhe Menaxhim + Çertifikatë nga Live Online Academy, me vlerë prej 395€ për vetëm 8€

Çmimi

8

Vlera

395 €

Zbritje

98%

Kurseni

387 €

Të blera: 2

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

 

Kurs për Lidership dhe Menaxhim + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Diploma pas përfundimit të suksesshëm të kursit 
 • Qasja në Webinarë Live
 • Qasja në materialin e regjistruar

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 09.10.2020 deri më 30.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Ne besojmë se nëse ju jeni një menaxher aspirues ju mund të mësoni të jeni një udhëheqës i madh. Ky kurs bazë ju ofron njohuri, këshilla dhe aftësi kyçe për të menaxhuar, perfomuar më mirë, kryer, motivuar dhe përfundimisht të bëheni një lider i suksesshëm. Gjatë këtij kursi bazë 4 javorë, do të mësoni se pse menaxhimi i drejtë është i rëndësishëm dhe se si udhëheqësit e suksesshëm krijojnë ekipet me performancë të lartë. Në fund të fundit, udhëheqësit i zhvillojnë të tjerët për të dhënë një kontribut të rëndësishëm në punën e tyre. Nëse jeni duke kërkuar të rrisni aftësitë tuaja rreth menaxhimit dhe udhëheqjes, dhe nëse besoni se keni atë që duhet për të udhëhequr, atëherë regjistrohuni tani për të filluar këtë evolucion.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.