97% zbritje në kursin online për Fitnes dhe Humbje Peshe + Çertifikatë në Live Online Academy me vlerë prej 347€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

372 €

Zbritje

97%

Kurseni

360 €

Koha e mbetur

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs Online për Fitnes dhe Humbje Peshe + Çertifikatë për përfundim të suksesshëm të kursit

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i klasave: 3 orë në javë
 • 5 teste
 • Qasja në Webinarë Live (seminarë online)
 • Seanca bonus për pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në material të regjistruar

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.08.2020
 • Për të filluar kursin, duhet të hyni KËTU dhe klikoni butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher Code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë vetëm 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, do të merrni paketën e lirë fillestare Bonus kur të regjistroheni dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata / diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Vitet e fundit rastisni çdo ditë, përmes mediave të ndryshme, në tendencat e fundit për shëndetësi dhe palestër. Në rrjetet sociale, trendi ditor duket të jetë kremtimi i transformimeve, ushtrimeve që janë përdorur dhe sekretet e dietave, ndërsa në TV "bombardohemi" me programe jorealistike të humbjes së peshës.

A jeni të hutuar? Ne nuk habitemi, pasi secili prej jush ka nevoja, stërvitje dhe stil të jetës ndryshe. Me këtë kurs ju do të mësoni gjithçka që ju nevojitet për mënyrën se si funksionon trupi juaj, në mënyrë që të mund të krijoni një plan krejtësisht individual të palestrës që është realist, t'ju ofrojë kënaqësi dhe qëndrueshmëri, dhe mbi të gjitha që i përshtatet stilit tuaj të jetesës. Nëse doni të humbni peshë, të mbani peshën, të përmirësoni planin tuaj të stërvitjes, ose thjesht dëshironi të bëni atë që duket sikur po ndjeheni më mirë, ky kurs është për ju.

Avantazhet në studimin e kursit:

 • Orë të drejtëpërdrejta me profesionistë në seanca interaktive me pyetje dhe përgjigje
 • Mësoni në themel për dinamikën tuaj duke u bërë pjesë e videove të drejtpërdrejta në rast se keni humbur ndonjë orë
 • Kurset janë përzgjedhur nga Bloomberg Business, CNBC dhe International Business Times

Mësimet e përfshira në kurs:

 • Fitness - Si të mateni?
 • Ushtrime kardiovaskulare
 •  Humbjea dhe Shtimi i Peshës
 • Trajnimi për forcë 
 • Përmirësimi i i formës së trupit
 • Humbja e yndyrës 
 • Parandalimi dhe shërimi i lëndimeve të vogla 
 • Përmirësimi i i formës së trupit
 • Shih programin e plotë të kursit KËTU

Trupi juaj është projektuar për të lëvizur! Mësoni si të lëvizni!

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.