96% zbritje në kursin online për Coding For Kids (kodim për fëmijë) + Çertifikatë nga Live Online Academy, me vlerë prej 335€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

335 €

Zbritje

96%

Kurseni

323 €

Koha e mbetur

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs për Coding për Fëmijë + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Diploma pas përfundimit të suksesshëm të kursit 
 • Qasja në Webinarë Live
 • Qasja në materialin e regjistruar

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 28.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata /diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Kodimi është e ardhmja! Për shkak të interesit të madh për të mësuar kodimin, është shumë të rëndësishëm për ta bërë atë të arritshëm dhe joshës për fëmijët në mbarë botën.

Duke filluar kodimin në një moshë të re, hap të menduarit tuaj në zgjidhjen kreative të problemeve dhe njëkohësisht bëhet një mënyrë ku mund të shprehësh veten.

Fëmijët mund të shijojnë këto orë që do të rezultojnë në krijimin e një loje dhe të mësojnë si të programimin në storyboard.

Mësimet që përfshijnë kursin:

 • Kodim nga fillimi
 • Kodim të kontrolleve 
 • Vizatim të modeleve
 • Krijimi i lojës së parë
 • Shtoimi i tingujve
 • Kuiz
 • Krijimi i një armiku
 • Një remix i labirintit tonë

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.