97% zbritje në kursin online për Ushqyerjen e Fëmijëve nga Live Online Academy me vlerë prej 395€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

395 €

Zbritje

97%

Kurseni

383 €

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Ushqyerjen e fëmijëve + çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Qasja në Webinarë Live (seminare online)
 • Seanca bonus për pyetje dhe përgjigje 
 • 5 teste
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 09.10.2020 deri më 28.11.2020
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën e lirë fillestare Bonus kur të regjistroheni dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Fakti se në shumë vende, një në çdo katër fëmijë konsiderohet mbipeshë është shumë shqetësues. Ky problem do të vazhdojë të përhapet derisa ne të ndërmarrim veprime dhe të përpiqemi të tërheqim vëmendjen tek problemi në mënyrë që ta zgjidhim atë.

Qëllimi i këtij kursi është të pajisë studentët me armën më të madhe - njohurinë. Vetëm me njohuri dhe vetëdije të mjaftueshme do të jemi në gjendje të dalim me një zgjidhje për këtë problem, i cil po rritet gjithnjë e më shumë. Ky kurs është menduar edhe për fillestarët edhe për profesionistët të cilët dëshirojnë të ndihmojnë në zgjidhjen e këtij problemi global. Nëse ju doni të përmirësoni shëndetin tuaj, të fëmijës suaj, ose të filluoni një mënyrë të re dhe të shëndetshme jetese, ky kurs do të ndihmojë që qëllimi i juaj të kthehët në realitet.

Lënda përbëhet nga 7 kapituj kryesorë që ndahen në disa tema, përmes të cilave do të keni mundësi të kuptoni njohuritë e nevojshme në fushën e të ushqyerit në mënyrën më të lehtë të mundshme.

Kursi zhvillohet nga ekspertë dhe profesionistë të cilët merren me ushqimin.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.