L-Carnitine Bottled Capsules, 30ct

11

Kategoritë:

Produkte, Suplemente

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2020 deri më 02.01.2021

Përshkrimi

L-Karnitina është një aminoacid (një bllok ndërtimi për proteinat) që prodhohet natyrshëm në trup. L-Karnitina ndihmon trupin të prodhojë energji. Është e rëndësishme për funksionimin e zemrës dhe trurit, lëvizjen e muskujve dhe shumë procese të tjera të trupit.

Shtesat e L-Karnitinës përdoren për të rritur nivelet e L-Karnitinës tek njerëzit, niveli natyror i L-Karnitinës së të cilëve është shumë i ulët sepse ata kanë një çrregullim gjenetik, po marrin ilaçe të caktuara (acid valproik për konfiskime), ose sepse ata janë duke kaluar një procedurë mjekësore (hemodializë për sëmundjen e veshkave) që përdor L-Karnitinën e trupit. Përdoret gjithashtu si një suplement zëvendësues tek vegjetarianët e rreptë, dietistët dhe foshnjat me peshë të ulët ose para kohe.

L-Karnitina përdoret për kushtet e zemrës dhe enëve të gjakut duke përfshirë dhimbjen gjoksi të zemrës, dështimin e zemrës congestive (CHF), komplikimet e zemrës së një sëmundjeje të quajtur difteria, sulmi në zemër, dhimbja e këmbës shkaktuar nga problemet e qarkullimit (claudication me ndërprerje); kolesterol i larte.

Disa njerëz përdorin L-Karnitine për çrregullime të muskujve që shoqërohen me medikamente të caktuara AIDS, vështirësi në lindjen e një fëmije (infertilitetit mashkullor çrregullime të zhvillimit të trurit të quajtur Sindromi Rett, anoreksi, sindromi i lodhjes kronike, diabeti, tiroidi tepërtaktiv,), ulcerat e këmbëve, sëmundjen Lyme, dhe për të përmirësuar performancën atletike dhe durimin.

Trupi mund të konvertojë L-Karnitinë në aminoacide të tjera të quajtura acetil-L-Karnitine dhe propionil-L-Karnitine (541-15-1). Por, askush nuk e di nëse përfitimet e karnitines janë të këmbyeshme. Derisa të dihen më shumë, mos e zëvendësoni një formë të karnitinës me një tjetër.

Human Plus ka të angazhuar një staf profesional me përvojë shumë vjeqare dhe të motivuar që të kryejë në mënyrën më të mirë shërbimet ndaj të gjithë pacientëve.
Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime: - Nutricion - Testi Intolerancës & Testi Epigjenetik - Biokimi - Hematologji - Mikrobiologji - Parazitologji - Gjinekologji dhe - Pediatri.
Ne përdorim teknologjinë më të re të prodhuesit me renome botërore të markës “Roche” që të gjithë pacientëve tanë të ju sigurojmë rezultate me saktësi të lartë të analizave.Ne kemi një kuadër shumë profesional dhe posedojmë pajisjet e teknologjisë së fundit, ne jemi të gatshëm për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve shëndetësore gjinekologjike, si ato të pubërtetit ,të, sëmundjeve seksuale , infeksionet , çrregullimet e ciklit menstrual , monopauza etj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.