Kuti e butë Plyo 3n1 për stërvitje

169

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Dizajni i kutis dhe thelbi i dendur arrinë ekuilibrin e duhur midis forcës dhe stabilitetit. 

Informacionet e produktit:

  • Dizajn i shkëlqyeshëm
  • Tre lartësi të ndryshme në një kuti
  • Veshje e përhershme, e lehtë për tu pastruar
  • Madhësitë e ndryshme lejojnë përdoruesit të bëjnë rezultate të shpejta dhe të kursejnë hapësirë
  • Kutia e butë Multi-Plyo Sport Gym është madhësia standarde, e rehatshme për kryerjen e disa llojeve të ushtrimeve - 51 cm x 61 cm x 75 cm
  • Më së shumti përdoret në Crossfit dhe ushtrime të tjera në grup
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.