Kudret Nari - Mjaltë dhe KudretNar

12

Koha e mbetur

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 04.11.2020 deri më 11.11.2020

Përshkrimi

Magjun( Përzierje) Mjaltë dhe KudretNar për HELICOBACTER dhe probleme tjera të lukthit

Përfitimet:
Ndihmon tretjen
Eliminon fryrjen e lukthit
Të thatin në lukth
Mundimet ( shtrëngimet ) e lukthit
Helicobacter pylorit
Largon gazrat në lukth dhe zorrë
Shëron dhimbjet e lukthit.

Përdorimi:
Përdoret 2 herë në ditë, mëngjes dhe mbrëmje 15 min para ushqimi, 1 lugë e mesme.

Vrejtje:
Për rezultate duhet të përdoret 2 deri 3 muaj pandërprerë.

The Spice Garden është kompani e cila ka filluar lancimin e produkteve natyrale në tregun kosovar. The Spice Garden i shërben klientët e saj me produkte të përzgjedhura ushqimore. Produktet ofrohen në mënyrë të qëndrueshme me cilësi të lartë dhe të shpërndara gjerësisht pranë konsumatorit. The Spice Garden ngulmon që ti përmbushë kërkesat e klientëve të saj duke i shërbyer me përfitimet e mëposhtme. Cilësinë e lartë The Spice Garden ofron produkte me cilësi superiore. Cilësia është parësore për ne. Vlerat ushqyese të produkteve tona. Të prodhuara në mënyrë natyrale, pa asnjë lloj kimikatesh. The Spice Garden ju ofron vlera të larta ushqyese, te pasura me vitamina dhe elemente të ndryshme minerale.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.