83% zbritje në kursin online për Kriptovalutë nga Shaw Premium

Çmimi

12

Vlera

69.9 €

Zbritje

83%

Kurseni

57.9 €

Koha e mbetur

Të blera: 1

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Kriptovalutë + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Qasja në Webinarë Live (Seminar online)
 • Sesione bonus për pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 14.04.2021 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "Enroll Now" - fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit caktoni kursin e parapaguar dhe pastaj krijoni llogarinë tuaj
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë/çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Çfarë është Bitcoin? Si punon? Si mund të marr ca? Rritja e Kriptovalutës po ndryshon rrjedhën e historisë monetare ndërsa kalojmë nga monedhat tradicionale në ato dixhitale. Bashkohuni me ne dhe mësoni rreth një mori të këtyre monedhave të reja të kohës dhe si të kaloni përpara në këtë ndërrim të valutës.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.