50% zbritje në shërbime të ndryshme mjekësore me mundësi zgjedhje me vlerë 12€ vetëm për 6€ në vit në Klinikën Digjitale

Çmimi

6

Vlera

12 €

Zbritje

50%

Kurseni

6 €

Fitoni

  • Kartelën Elektronike Shëndetësore
  • Konsultim me mjekun e preferuar, në çdo kohë dhe kudo në botë!
  • Qasje e re Evropiane për ruajtjen e sigurisë dhe privatësisë të shëndetit personal!

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 29.07.2019 deri më 14.09.2019
  • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Me abonim në Klinikën Digjitale:
Humbjes dhe bartjes së panevojshme të raporteve dhe analizave laboratorike i ka ardhur fundi! Çdo gjë për shëndetin tuaj në një vend dhe të kontrolluara vetëm nga ju! Konsultim me mjekë të njohur kombëtarë dhe ndërkombëtarë pa lëvizur nga shtëpia! KLINIKA DIGJITALE - GJEJ MJEKIM ME NJË KLIKIM!

Klinika Digjitale ka filluar të ofroj shërbime online edhe për pacientët në Kosovë. Klinika Digjitale shkurton kohën e çasjes së pacientit tek mjeku. Pacientit i ofrohet mundësia e regjistrimit dhe hapjes së dosjes elektronike mjekësore personale, caktimit të terminit për konsultim online me mjekun e tij te preferuar si dhe marrja e mendimit sekondar nga mijëra mjek nga Evropa, SHBA, Afrika, Azia dhe kudo në botë. Me një klikim pacienti ka mundësi të konsultohet me mjekun çdo herë dhe nga kudo në botë. Ky sherbim është ideal për të ofruar asistencë në udhëtim dhe mjekim tek institucionet më të njohura në Evropë dhe SHBA.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.