Dhuro Dituri! 98% zbritje në kursin online për Humbje të Peshës, Metabolizmi & Fitnesi nga John Academy me vlerë prej 321€ për vetëm 7€

Çmimi

7

Vlera

321 €

Zbritje

98%

Kurseni

314 €

Fitoni

 

Kurs online për Humbje të Peshës, Metabolizmi & Fitnesi

 • Për më shumë informata rreth mësimeve, klikoni në këtë LINK

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 29.11.2019 deri më 13.12.2019
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Humbje të Peshës, Metabolizmi & Fitnesi
 • Gjatë kursit keni akses 24/7 në platformën e John Academy
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për kopje fizike të diplomës së akredituar, pagesa shtesë është 44.92€
 • Për kopje të diplomës së akredituar në formatin pdf, pagesa shtesë është 27.64€ 
 • Pagesat shtesë bëhen në webfaqen e John Academy 
 • Pas blerjes së kuponit ju duhet të regjistroheni në këtë LINK

Përshkrimi

Me një përzgjedhje të madhe të informacionit mbi të ushqyerit dhe palestrës në media, njerëzit janë të hutuar se si të kujdesen për peshën e tyre, gatishmërinë fizike dhe si të përmirësojnë energjinë e tyre. Me këtë kurs do të gjeni se pse është e rëndësishme të hani shëndetshëm dhe të ushtroni rregullisht për të mbajtur formën fizike.
Ky kurs do t'ju japë informacionin që ju nevojitet për të planifikuar planin tuaj të stërvitjes dhe t'ju ndihmojë të arrini rezultate specifike të dëshiruara. Çështja kryesore është që ndryshimi të bëhet real dhe i arritshëm, duke përmirësuar mënyrën tuaj të jetesës.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.