Dhuro Dituri! 98% zbritje në kursin online për Dog Whispering and Pet Nutrition nga John Academy me vlerë prej 288€ për vetëm 7€

Çmimi

7

Vlera

288 €

Zbritje

98%

Kurseni

281 €

Fitoni

Kurs online për Dog Whispering and Pet Nutrition

 • Për më shumë informata rreth mësimeve, klikoni në këtë LINK

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 29.11.2019 deri më 13.12.2019
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Dog Whispering and Pet Nutrition 
 • Gjatë kursit keni akses 24/7 në platformën e John Academy
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për kopje fizike të diplomës së akredituar, pagesa shtesë është 44.92€
 • Për kopje të diplomës së akredituar në formatin pdf, pagesa shtesë është 27.64€ 
 • Pagesat shtesë bëhen në webfaqen e John Academy 
 • Pas blerjes së kuponit ju duhet të regjistroheni në këtë LINK

Përshkrimi

Kursi është projektuar për të gjithë ata që kanë kafshe shtëpiake e sidomos qen. Ky kurs mbulon komponentët e detyrueshëm për komunikim të përsosur me qentë tuaj.
Ju do të mësoni se si të rrisni vetëvlerësimin tuaj duke përfshirë kafshët dhe teknikat e zgjedhjes së tyre. Ju do të mësoni informacion bazë mbi ushqimin e freskët dhe do të kurseni para pa e zvogëluar standardin ose cilësinë e jetës së kafshës tuaj

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.