94% zbritje në kursin online për Aromaterapi dhe Vajra Esencialë për fillestarë nga John Academy me vlerë prej 230€ per vetëm 13€

Çmimi

13

Vlera

230 €

Zbritje

94%

Kurseni

217 €

Të blera: 1

Fitoni

Kurs online për Aromaterapi dhe Vajra Esencialë për fillestarë

 • Për më shumë informata rreth mësimeve, klikoni në këtë LINK

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 13.09.2019 deri më 11.12.2019
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Aromaterapi dhe Vajra Esencialë për fillestarë
 • Gjatë kursit keni akses 24/7 në platformën e John Academy
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për kopje fizike të diplomës së akredituar, pagesa shtesë është 44.92€
 • Për kopje të diplomës së akredituar në formatin pdf, pagesa shtesë është 27.64€ 
 • Pagesat shtesë bëhen në webfaqen e John Academy 
 • Pas blerjes së kuponit ju duhet të regjistroheni në këtë LINK

Përshkrimi

Ky kurs është dizajnuar në mënyrë efektive për t'ju ndihmuar të mësoni të gjitha mundësitë e Aromaterapisë me ndihmën e disa llojeve të produkteve. Ky kurs do t'ju udhëheqë përmes botës së Aromaterapisë dhe si t'i zbatoni këto praktika në një mënyrë të sigurtë. Kursi gjithashtu do t'ju udhëheqë me anët pozitve dhe negative të çdo recete dhe do t'ju japë ide të reja se si të reduktoni stresin duke përdorur këtë metodë në mënyrë të përshtatshme.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.