Dhuro Dituri! 98% zbritje në kursin online për Aerobics dhe Cardio Fitness nga John Academy me vlerë prej 321€ për vetëm 7€

Çmimi

7

Vlera

321 €

Zbritje

98%

Kurseni

314 €

Fitoni

Kurs online për Aerobics dhe Cardio Fitness 

 • Për më shumë informata rreth mësimeve, klikoni në këtë LINK

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2019 deri më 20.01.2020
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Aerobics dhe Cardio Fitness  
 • Gjatë kursit keni akses 24/7 në platformën e John Academy
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për kopje fizike të diplomës së akredituar, pagesa shtesë është 44.92€
 • Për kopje të diplomës së akredituar në formatin pdf, pagesa shtesë është 27.64€ 
 • Pagesat shtesë bëhen në webfaqen e John Academy 
 • Pas blerjes së kuponit ju duhet të regjistroheni në këtë LINK

Përshkrimi

Me ndihmën e këtij kursi, ju jeni shumë afër arritjes së gatishmërisë fizike për një karrierë të shkëlqyer si një instruktor gjimnastike. Përveç mësimit të stërvitjve gjimnastike në palestrës, instruktorët ju ofrojnë edhe muzikë sipas nevojës në ligjërata. Disa instruktorë ofrojnë punë në kohë të plotë në palestra ndërsa të tjerët punojnë me gjysëm orari. Pavarësisht nga fakti se si doni t'i përdorni njohuritë që merrni, ky kurs do të jetë një ndihmë e madhe

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.