20% zbritje në pako me mundësi zgjedhje për menaxhimin e rrjeteve sociale për biznesin tuaj nga Integral Marketing Design IMD

Çmimi од

239.99

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

299.99 €

Zbritje

20%

Kurseni

60 €

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Pako-Get seen €299.99 €239.99
Pako-Get Noticed €450 €360
Pako-Get Attention €600 €480

Get seen

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 3 postime në javë
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • Sponzorizimet/reklamat e paguara
 • Raporti mujor i performancës

Get Noticed

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 5 postime në javë
 • 1 video/slideshow në muaj
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • Reklamimi me pagesë i postimeve
 • Krijimi i kampanjave
 • Raporti mujor i performancës

Get Attention

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 7 postime në javë
 • 1 video/slideshow në muaj
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • Reklamimi me pagesë i postimeve
 • Krijimi i kampanjave
 • SEO
 • Google ads

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 07.10.2019 deri më 07.11.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Integral Marketing Design është kompani lider për reklamim në industrinë e marketingut dhe social media management, duke prezentuar mënyren më të avancuar të marketingut vizual. Me teknologjinë më të re dhe me ekran unik LED, ne kemi rolin kryesor në vend me seli në Prishtinë. IM ofron një formë reklamimi unike për të promovuar bizneset, një mundësi e mirë për arritjen e objektivave në punë me një reklamë shumë cilësore.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.