Deri 30% zbritje në pako për Web Design për biznesin tuaj nga Inivos Digital Consulting

Çmimi од

210

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

300 €

Zbritje

30%

Kurseni

90 €

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Pako Bazike €300 €210
Pako Standarde €550 €385
Pako Biznesore €1000 €700

Pako Bazike

 • Host
 • Domain
 • 1 vit mirëmbajtje

Pako Standarde

 • Host
 • Domain
 • 1 vit mirëmbajtje
 • Kontrolla aktive
 • 4 menaxhues
 • Email të avansuar
 • Siguri njëvjeçare

Pako Biznesore

 • Host
 • Domain
 • 1 vit mirëmbajtje
 • Kontrolla aktive
 • Menaxhues pa limit
 • Email të avansuar
 • Siguri njëvjeçare
 • Mbështetje 24/7

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 04.05.2020 deri më 05.06.2020
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

INIVOS Digital Consulting

INIVOS Digital Consulting është kompani për marketing digjital e cila u krijua në vitin 2016 me qëllim të zhvillimit të bizneseve të të gjitha madhësive.
Me dy zyre qëndrore në Prishtinë dhe Shkup kompania jonë numëron bashkpunim me më shumë se 500 biznese në të cilat është treguar puna dhe profesionalizmi jonë. Inivos DC merret kryesisht me dizajnimin dhe zhvillimin e Web-Faqeve profesionale , menagjimin e rrjeteve sociale dhe SEO(Search Engine Optimization).
Në kuadër të kompanis ne kemi krijuar platformën Kërko Biznese -https://kerko.co/ ku qëllimi i saj është të ofrohet qasje sa më e lehtë e klientëve tek bizneset.
Ne hartojmë me kujdes strategjinë tuaj të marketingut për të rritur biznesin tuaj!

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.