40% zbritje në kursin për Gjuhë Gjermane komplet niveli A1 te Infinit Center me vlerë 160€ vetëm për 96€

Çmimi

96

Vlera

160 €

Zbritje

40%

Kurseni

64 €

SASI E LIMITUAR

| Të mbetura: 12

Fitoni

Kurs për gjuhë gjermane, komplet Niveli A1

 • Kohëzgjatja e kursit: 2 muaj
 • Intensiteti: Hënë-Premte nga 90 minuta
 • Mësimet do të mbahen me librat 'Menschen'

Orari: 16:30

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.02.2021 deri më 30.04.2021
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)!
 • Pagesa e librave bëhet direkt në Infinit Center
 • Oferta është e limituar
 • Për të filluar kursin duhen 12 kandidat. Në rast të mosplotësimit të numrit të kanditatëve, kursi ka të drejtë të mos filloj me mësime. Pas përfundimit të ofertës në platformë, pagesa do ju kthehet kandidatëve.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

INFINIT Qatar Training Center është qendër e përkushtuar me integritet, kompetencë, objektivitet, profesionalizëm dhe besim, për të gjithë klientët.

Është themeluar në qershor të vitit 2012 me qëllim të ofrimit të mundësive për ngritjen e shkathtësive në fusha të ndryshme për shoqërinë në përgjithësi dhe të rinjtë në veçanti. Qendra INFINIT ka një infrastrukturë moderne për mbajtjen e trajnimeve dhe kurseve. Me një hapësirë prej 480 metra katror, me pajisje teknologjike të avancuara dhe salla të përshtatshme me komoditet për mbajtjen e kurseve dhe trajnimeve. Në INFINIT çdo person i interesuar mund ta gjejë veten e tij, me një ambient tërheqës me infrastrukturë moderne me brendet e fundit të teknologjisë dhe staf të përzgjedhur, njëkohësisht duke angazhuar ekspertë, trajnerë dhe profesorë të dëshmuar në fusha specifike. Në INFINIT ju mund të përfitoni dhe avanconi njohuri të reja nga fusha e linguistikës (mësimit të gjuhëve të huaja), trajnimeve në fushën e teknologjisë informative dhe shumë kurse tjera profesionale.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.