95% zbritje në kursin online për Asistent Veterinar nga Holly dhe Hugo me vlerë prej 175€ për vetëm 15€

Çmimi

15

Vlera

175 €

Zbritje

91%

Kurseni

160 €

Koha e mbetur

 • 18 Westland Square, Pearse Street, Dublin 2, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +442038089357

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Asistent Veterinar + certifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 23.09.2019 deri më 23.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Asistent Veterinar 
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Holly and Hygo 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Nëse i doni kafshët dhe dëshironi të punoni me ta, ky kurs do t'ju mësojë aftësitë e nevojshme në lidhje me anatominë, fiziologjinë dhe psikologjinë e kafshëve, si të njihni dhimbjen e tyre dhe si të jeni pjesë e një ekipi veterinar.
Asistenti veterinar është një anëtar kyç i ekipit veterinar, trajnuar joformalisht përmes shembujve praktikë. Ai është përgjegjës për shumë gjëra të rëndësishme në klinikë, të tilla si sigurimi i higjienës dhe sterilitetit, duke punuar me kafshët dhe duke komunikuar me përdoruesit.
Ky kurs do të ndihmojë këdo që është i interesuar në shëndetin e kafshëve ose që dëshiron të ndërtojë një karrierë në mjekësinë veterinare. Lënda përfshin punën praktike, shëndetin dhe sigurinë, anatominë bazë dhe fiziologjinë, teknikat e trajtimit të kafshëve, ndihmën e parë dhe menaxhimin e emergjencave, si dhe çështjet emocionale të lidhura me eutanazinë.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.