91% zbritje në kursin online për Trajnimin e Sjelljes të Qenve + çertifikatë nga Holly dhe Hugo me vlerë 175€ për vetëm 15€

Çmimi

15

Vlera

175 €

Zbritje

91%

Kurseni

160 €

Koha e mbetur

 • 18 Westland Square, Pearse Street, Dublin 2, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +442038089357

  [email protected]

Fitoni

Kursi online për Trajnimin e Sjelljës të Qenve + çertifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 23.09.2019 deri më 23.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Trajnimin e Sjelljës të Qenve + çertifikatë
 •  Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Holly and Hygo 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Mësoni aftësitë praktike të trajnimit, si të ndreqni sjelljet e këqija dhe teknikat e trajnimit të avancuar për t'i bërë të lumtur juve dhe qenin tuaj.

Shkoni në mendjen e qenit tuaj dhe korrigjoni sjelljen duke u bazuar në trajnime. Duke kuptuar psikologjinë e qenit, mund të motivoni mikun tuaj më të mirë duke përdorur teknikat për të ndrequr sjelljet e këqija dhe gjithashtu për të mësuar disa komanda bazë. Përveç kësaj, do të jeni në gjendje të kuptoni motivimin për sjellje specifike problematike të tilla si lehimi ose gërmimi dhe do të mësoni se si t'i rregulloni ato. Ju mund të mësoni në masë të madhe komandat tuaja të avancuara të kafshëve.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.