91% zbritje në paketën e ndihmës së parë të kafshëve: Pet First Aid & CPR + çertifikatë nga Holly dhe Hugo me vlerë prej 175€ për vetëm 15€

Çmimi

15

Vlera

175 €

Zbritje

91%

Kurseni

160 €

Koha e mbetur

 • 18 Westland Square, Pearse Street, Dublin 2, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +442038089357

  [email protected]

Fitoni

Kurs online rreth ndihmës së parë të kafshëve: Pet First Aid & CPR

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 23.09.2019 deri më 23.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online rreth ndihmës së parë të kafshëve: Pet First Aid & CPR
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Holly and Hygo 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Çdo pronar i një kafshë ose një person i cili në mënyrë profesionale punon me kafshët, duhet të dijë se si të jep ndihmën e parë me kohë. Nga dëmtime të lehta si pickimi i insekteve apo kafshim gjarpri, në helmim me çokollatë, aksidentet e trafikut dhe mbytjes, çdo situatë e paparashikuar dhe të papritur mund të ndodhë me kafshët, edhe kur ato janë nën mbikëqyrjen tonë. Ky kurs i plotë do të përgadisë me njohuri më të lehtë dhe më të shpejtë për t'u marrë me situata të tilla, si dhe shumë aftësi të tjera shtesë. Përveç kësaj, ju do të mësojnë se si të vlerësoni seriozitetin e situatës së kafshës dhe t'i jepni përparësi problemit që është më i rrezikshëm për jetën. A mund të përballoni të mos të jeni të sigurtë në ndihmën e parë dhe CPR, në qoftë se jeta e kafshës suaj varet nga kjo?

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.