91% zbritje në kursin online për Përkujdesje të Qenve + certifikatë nga Holly and Hugo me vlerë prej 175€ për vetëm 15€

Çmimi

15

Vlera

175 €

Zbritje

91%

Kurseni

160 €

Koha e mbetur

 • 18 Westland Square, Pearse Street, Dublin 2, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +442038089357

  [email protected]

Fitoni

 Kursin online për Përkujdesje të Qenve + certifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 23.09.2019 deri më 23.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Përkujdesje të Qenve + certifikatë
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Holly and Hygo 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Sot, qentë janë bërë pjesë e shtëpive tona, dhe ne ndajmë kuzhinën, divanin madje edhe krevatin në të cilin flejmë. Për shkak të bashkëjetesës së tillë midis qenve dhe njerëzve, është e rëndësishme të ruash higjienën dhe shëndetin e kafshës sate. Shumë prej qenve të brendshëm janë gjithashtu pjesë e ekspozitave të organizuara dhe ata duhet të plotësojnë standardet më të larta të paraqitjes dhe prezantimit.
Industria e kafshëve shtëpiake përjetoi rritje mbresëlënëse në 10 vitet e fundit dhe ka një kërkesë të fortë nga profesionistët në fushën e mirëmbajtjes së stilit dhe higjienës së qenve.
Holly dhe Hugo do t'ju ofrojë njohuri specifike, teknika të ekspertëve dhe këshilla praktike që do t'ju duhen në rrugën për t'u bërë një mjeshtër profesional i qenve. Ju do të mësoni procedura të sigurta për vendosjen e qenve në procesin e mirëmbajtjes, mjetet specifike që ju nevojiten, si dhe sëmundjet e zakonshme të lëkurës të qenve.
Nëpërmjet mësimeve ju do të mësoni se si të merrni një qen në një mënyrë profesionale, si të kujdeseni për thonjtë, sytë dhe veshët e tij. Mësoni se si duhet të kujdeseni për shokët tuaja besnike me gëzof, qoftë të vegjël apo të mëdhenj.

1% të fitimit vjetor, Holly dhe Hugo e dhurojnë në shtëpitë e qenve.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.