97% zbritje në kursin online të gjuhës Gjermane + Çertifikatë nga Goethe Sprachschule me vlerë 299€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

299 €

Zbritje

96%

Kurseni

287 €

Koha e mbetur

Të blera: 245

Fitoni

Kurs online i gjuhes Gjermane i cili ofron modulet ne vijim:

Level 1

 • A1: Mund te kuptosh dhe perdoresh fraza te perditshme dhe bazike

Level 2

 • A2: Mund te kuptosh dhe perdoresh fjali dhe fraza te nevojave te perditshme 
 • B1: Mund te kuptosh dhe perdoresh fjali dhe fraza te nevojave te perditshme ne mjedise shkollore, ne pune, aktivitete tjera te lira etj.

Level 3

 • B2: Mund te kuptosh pikat kryesore te nje shkrimi kompleks me teme abstrakte apo konkrete, duke perfshire terme teknike ne cfaredo fushe

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 20.05.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze në formë të materialeve teorike, videove, testeve dhe detyrave
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Në fushën Coupon code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri duhet të aktivizohet maksimumi 2 muaj nga data e blerjes (pas aktivizimit, keni qasje 6 muaj ne kurs). Kursi fillohet menjëherë dhe përfundon varësisht intensitetit të ligjeratave të ndjekura 
 • Çmimi është për 1 nivel. Për të blerë të gjitha nivelet, duhet të blini 3 kupona
 • Pas përfundimit të kursit, është testi final pas së cilit mund të pajiseni me çertifikatë të akredituar ndërkombëtarisht 
 • Çertifikata nuk vlenë në Ambasada
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Goethe Sprachschule me traditë mbi dhjetë (10) vjeçare në mësimin online te gjuhës Gjermane.

Programi mësimor është krijuar në bashkëpunim me British Language Centre, TELC (The European Language Certificates) dhe PEARSON. Është i bazuar në metodat moderne të të mësuarit online dhe është i aprovuar nga mijëra studentë në mbarë botën. Të gjithë studentët që përfundojnë këtë kurs përmes kësaj platforme, do të përfitojnë çertifikatë, e njohur nga disa nga top kompanitë botërore sikurse BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett -Packard, Fiat, Tesco, IBM e të tjera.

Kursi eshte i pershtatshem per kedo qe deshiron t'a mesoje apo t'i permiresoje njohurite ne gjuhen Gjermane nga fillestaret e deri tek njohesit e rrjedhshem.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.