30% zbritje në trajtimin e problemeve në boshtin kurrizor me Traksion në Fizio Med me vlerë 30€ vetëm për 21€

Çmimi од

21

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

30 €

Zbritje

30%

Kurseni

9 €

Të blera: 14

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Traksion €30 €21

  • Traksion - Për herë të parë në Kosovë dhe Rajon Fizio Med sjellë paisjen më të avansuar teknologjike për trajtim të shumë problemeve në boshtin kurrizor në nivel Lumbal dhe Cervikal: Dhimbjet e shpinës dhe qafës, Hernia Diskale, Degjenerimi i Diskut, Kompresioni i rrënjëve nervore, Sindroma e nyjeve fascete, Kompresioni i rrënjëve nervore, Sindroma e nyjeve Fascete, Spondyloza, Fraktura Kompresive e Vertebrave, Dhimbjet e qafës, Kokëdhimbjet etj. Rezultat i shpejtë dhe pa dhimbje duke e liruar presionin e nervit në menyrë të sigurt pa efekte anësore!

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 10.09.2019 deri më 01.10.2019
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova në Android ose iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Caktimi i terminit është i obliguar
  • Terminin mund ta bëni duke kontaktuar në numrin e telefonit mobil të Fizio Med: +383 44 188 903
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Fizio Med vlerëson dhe trajton pacientët të cilët për arsye të shumta janë te kufizuar në levizjen e
lirshme të trupit ose pjesë të caktuara të trupit tyre. Qellimi jone është që përms terapisë fizikale të
përmirësojmë shtangimet muskulare duke ju menjanuar dhe larguar dhimbjet qe keni!
Nëse keni një dëmtim muskulor ose mosfunksionim të duhur të boshtit kurrizor të shkaktuara nga stili i
sotëm i jetës, mjeku juaj mund të ju rekomandoj terapi fizikale për të ndihmuar në uljen e dhimbjeve
dhe përmirësimin e levizshmërisë. Simptomet mund të jenë të lehta ose mund të jenë të tilla që
kufizojnë lëvizshmerinë tuaj funksionale.
Në FIZIO MED ekzistojnë shumë opsione të trajtimit për pacientë të cilët i referohen terapis fizikale,
duke aplikuar metodat më të avansuara terapeutike për të ndihmuar në arritjen e qëllimeve të
rehabilitimit të cilat ndihmojnë në uljen e dhimbjes dhe inflamacionit. FIZIO MED posedon ekipë të
përgaditur profesionalisht për t’ju spjeguar arsyet për përdorimin e çdo modaliteti terapeutik, ushtrime
që ndihmojnë përmiresimin e qëndrueshmërisë dhe fuqisë së lëvizjes dhe pritjet nga çdo trajtim.
Shërbimet e ofruara nga FIZIO MED:
TERAPI FIZIKALE
REHABILITIM SPORTIV
KIROPRAKTIKË
TRAKSION TRITON DTS
TERAPI ME RADIOFREKUENCË
SHOCKWAVE THERAPY
LASER THERAPY
DRY NEEDLING THERAPY
AKUPUNKTURA

Traction Triton DTS!!!

Për herë të parë në Kosovë dhe Rajon Fizio Med sjellë paisjen më të avansuar teknologjike për trajtim të shumë
problemeve në boshtin kurrizor në nivel Lumbal dhe Cervikal:

Dhimbjet e shpinës dhe qafës,
Hernia Diskale,
Protrusioni i Diskut,

Prolapsi i Diskut,
Degjenerimi i Diskut (DDD),
Kompresioni i rrënjëve nervore,
Sindroma e nyjeve Fascete,
Spondyloza,
Fraktura Kompresive e Vertebrave etj.
Rezultat i shpejtë dhe pa dhimbje duke e liruar presionin e nervit në menyrë të sigurt pa efekte anësore!
Terapia Fizikale – ndihmon pacientët në të gjitha fazat e shërimit, nga diagnoza fillestare përms fazës së
rimëkëmbjes dhe parandalimit të shfaqjes së dhimbjeve tjera.

Kiropraktika - Një trajtim që fokusohet në manipulimet manuale të eshtrave për t’i kthyer ato në
pozitë neutrale duke hequr presionin nga qendrat nervore.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.