E-1000 Bottled Softgels, 60ct

20.5

Kategoritë:

Produkte, Suplemente

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2020 deri më 02.01.2021

Përshkrimi

Vitamina E është ndër të paktat vitamina që është edhe antioksidant, që ndihmon në luftën kundër radikalëve të lirë. Ajo çfarë bën një antioksidant është të kombinohet me oksigjenin dhe të mbrojë llojet e tjera të vitaminave siç është vitamina A që të shkatërrohet e të mos absorbohet nga trupi. Antioksidantë janë gjithashtu të rëndësishëm për membranat e qelizave tuaja. Ka edhe studime që tregojnë se vitamina E mund të ndihmojë në parandalimin e problemeve të zemrës që janë të lidhura me plakjen e qelizave.

Hollimi i gjakut
Një tjetër përfitim nga vitamina E është hollimi i gjakut duke ndihmuar në parandalimin e mpiksjeve të gjakut në venat tuaja sidomos arteriet !

Mbrojtja e qelizave dhe ADN
Vitamina E është e njohur për aftësinë e saj për të mbrojtur  ADN-në dhe qelizat tuaja kundër përbërësve kancerogjenë. Në thelb ndalon tumoret që të rriten e në të njëjtën kohë nxit sistemin tuaj imunitar në mënyrë që të luftojë në mënyrë efektive bakteret që mund të zhvillohen në kancerogjene. Ka studime që tregojnë se vitamina E është në gjendje të ndalojë kancerin e lëkurës kur aplikohet në lëkurë rregullisht.

Diabetikët
Me ndihmën e vitaminës E, prodhimi i insulinës do të rregullohet. Për më tepër, metabolizmi i glukozës në gjak do të përmirësohet kur ju të keni sasi të mjaftueshme të vitaminës E në sistemin tuaj.

Ul nivelet e kolesterolit
Një përfitim tjetër i vitaminës E në sistemin tuaj është se ajo ndihmon në reduktimin e niveleve të kolesterolit. Nivelet e ulëta të kolesterolit do të thotë se ju jeni më pak të prirur të vuani nga probleme të zemrës.

Përmirëson gjendjen e lëkurës
Falë antioksidantëve që janë të pranishëm në vitaminë E, ju mund të përmirësoni ndjeshëm cilësinë e lëkurës nga përdorimi topik i kësaj të fundit ose marrja e saj nga goja. Flokët e tu do të përfitojnë gjithashtu nga vitamina E, teksa  më shumë gjak qarkullon drejt kokës suaj duke nxitur rritjen e shëndetshme të flokëve. Vitamina E gjithashtu është vërtetuar se është tejet efektive kundër problemeve të ndryshme të lëkurës si puçrra fytyre, plagët dhe rrudhat.

Human Plus ka të angazhuar një staf profesional me përvojë shumë vjeqare dhe të motivuar që të kryejë në mënyrën më të mirë shërbimet ndaj të gjithë pacientëve.
Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime: - Nutricion - Testi Intolerancës & Testi Epigjenetik - Biokimi - Hematologji - Mikrobiologji - Parazitologji - Gjinekologji dhe - Pediatri.
Ne përdorim teknologjinë më të re të prodhuesit me renome botërore të markës “Roche” që të gjithë pacientëve tanë të ju sigurojmë rezultate me saktësi të lartë të analizave.Ne kemi një kuadër shumë profesional dhe posedojmë pajisjet e teknologjisë së fundit, ne jemi të gatshëm për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve shëndetësore gjinekologjike, si ato të pubërtetit ,të, sëmundjeve seksuale , infeksionet , çrregullimet e ciklit menstrual , monopauza etj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.