54% zbritje në zbardhimin e dhëmbëve me laser te Klinika Dentare Dr. Shkodrani me vlerë 150€ vetëm për 69€

Çmimi

69

Vlera

150 €

Zbritje

54%

Kurseni

81 €

SASI E LIMITUAR

| Të mbetura: 10

Fitoni

Zbardhim Laserik të dhëmbëve

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 28.11.2019 deri më 09.12.2019
  • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Caktimi i terminit është obligativ
  • Caktimin e terminit mund ta bëni duke kontaktuar në numrin e telefonit të Dr. Shkodrani: +383 45 105 050
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Klinika Dentare Dr. Shkodrani – është themeluar në vitin 2000 me iniciativën e Dr. Shkodran Sejdijaj – Specialist i Kirurgjisë Maksillo-faciale. Klinikat Dr. Shkodrani gjenden në; Mitrovicë, Vushtrri dhe Prishtinë. Klinika Dr. Shkodrani në Mitrovicë është e specializuar në implantologji, (mbjellja e dhëmbëve), kirurgji maxillo-faciale, shërbime të ortodontisë dhe shërbime të tjera të specializuara ne fushën e stomatologjisë.

Shfrytëzimi i teknologjisë së fundit në lëmin e Stomatologjisë në përgjithësi përbën misionin bazë të Klinikës Dr. Shkodrani, duke synuar ecjën në hap me praktikat dhe trendët më bashëkohore në ketë fushë, përmes vizitave në panaire të mjekësisë, seminareve dhe trajnimeve të ndryshme në regjion dhe Europë me qëllim të sjelljes së aparaturës dhe praktikave më bashëkohore në dispozicion të pacientëve tanë. Ky institucion shëndetësorë privat punëson një personel prej 15 personave, të cilët janë Specialist të Stomatologjisë dhe staf i specializuar në fushën e Stomatologjisë. Jeni të mirëseardhur në çdo kohë për vizitë apo konsultë profesionale.

Dr. Shkodran Sejdijaj, Specialist i Kirurgjisë Maksillo – Faciale.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.