Le të shkëlqej buzëqeshja juaj! Deri 37% zbritje në shërbime dentare si: Veneers, Kurora e-Max, Kurora Full Zirkon dhe Zbardhim i dhëmbëve te Klinika Dentare Dr. Shkodrani

Çmimi

110

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

175 €

Zbritje

37%

Kurseni

65 €
 • Ulpianë, Prishtina

  Më dërgo atje

  +383 45 105 050

  [email protected]

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Veneers €275 €199
Kurora E-Max €275 €199
Kurora Full Zirkon €175 €110
Zbardhim Laserik+Pastrim Profesional i dhëmbëve €135 €99

 • Veneers - Veshjet dentare (të njohura ndryshe si veneers) janë fletëza të-holla, mveshje te dhëmbëve të bëra me porosi të dizajnuara për të mbuluar sipërfaqen e përparme të dhëmbëve për të përmirësuar pamjen tuaj. Këto fletëza janë ngjitur në pjesën e përparme të dhëmbëve dhe ndryshojnë ngjyrën, formën, madhësinë ose gjatësinë e tyre. Veshjet dentare mund të bëhen nga porcelani ose nga materiale të përbërë nga materiale te ndryshme.
 • Kurora E-Max - Kurora E-Max është lloj kurore e dhëmbit me qëndrueshmëri shumë të lartë dhe cilësi shumë estetike.Ky lloj i kurorave i jep dhëmbëve paraqitje shumë tërheqëse.
 • Kurora Full Zirkon - Kurorat e Zirkonit janë të njohura që i japin një pamje absolutisht natyrale kurorave, gjë që i bën ata më të preferuar për pacientët. Shumë herë, është e vështirë të bëhet dallimi mes kurorave të zirkonit nga dhëmbët natyralë. Rekomandohet lidhja e kurorave të zirkonit me dhëmbët, në mënyrë që të sigurojë një pamje më natyrale te dhëmbët përkatës.
 • Zbardhim Laserik dhe Pastrim Profesional i dhëmbëve

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 09.08.2019 deri më 30.08.2019
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
 • Caktimi i terminit është obligativ
 • Caktimin e terminit mund ta bëni duke kontaktuar në numrin e telefonit të Dr. Shkodrani: +383 45 105 050
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Klinika Dentare Dr. Shkodrani – është themeluar në vitin 2000 me iniciativën e Dr. Shkodran Sejdijaj – Specialist i Kirurgjisë Maksillo-faciale. Klinikat Dr. Shkodrani gjenden në; Mitrovicë, Vushtrri dhe Prishtinë. Klinika Dr. Shkodrani në Mitrovicë është e specializuar në implantologji, (mbjellja e dhëmbëve), kirurgji maxillo-faciale, shërbime të ortodontisë dhe shërbime të tjera të specializuara ne fushën e stomatologjisë.

Shfrytëzimi i teknologjisë së fundit në lëmin e Stomatologjisë në përgjithësi përbën misionin bazë të Klinikës Dr. Shkodrani, duke synuar ecjën në hap me praktikat dhe trendët më bashëkohore në ketë fushë, përmes vizitave në panaire të mjekësisë, seminareve dhe trajnimeve të ndryshme në regjion dhe Europë me qëllim të sjelljes së aparaturës dhe praktikave më bashëkohore në dispozicion të pacientëve tanë. Ky institucion shëndetësorë privat punëson një personel prej 15 personave, të cilët janë Specialist të Stomatologjisë dhe staf i specializuar në fushën e Stomatologjisë. Jeni të mirëseardhur në çdo kohë për vizitë apo konsultë profesionale.

Dr. Shkodran Sejdijaj, Specialist i Kirurgjisë Maksillo – Faciale.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.