20% Zbritje në Dietë të personalizuar në Revita Clinic

Çmimi

80

Vlera

100 €

Zbritje

20%

Kurseni

20 €

Koha e mbetur

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 09.02.2021 deri më 10.03.2021
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Caktimi i terminit është obligativ. Terminin mund t'a caktoni në numrin 044/244-693
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Oferta përfshinë: kontrolla mjekësore, kontrolla ( konsulta ) nutricionistike me matjet e parametrave truporë me peshore nutricionistike.
Përpilimin e dietës tuaj të personalizuar, kontrolla pas një muaji për vlerësimin e arritshmërisë dhe modifikimin eventual të planit dietal.
Llojet e dietave: për humbje peshe, shtim peshe, mirëqenie, si dhe për probleme të ndryshme shëndetësore.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.