DHEA 50mg, Bottled Capsules, 50ct

18

Kategoritë:

Produkte, Suplemente

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2020 deri më 02.01.2021

Përshkrimi

Dehydroepiandrosterone (DHEA) është një hormon steroide në dispozicion në formën e shtesës dietetike. Gjetur natyrshëm në trupin tuaj, është bërë në gjëndrat e veshkave. DHEA gjendet në shtesat dietike është një formë sintetike e hormonit, të prodhuar nga diosgenin (një substancë e gjetur në sojë dhe yams egra).

DHEA thuhet se ndihmon në trajtimin ose parandalimin e problemeve të mëposhtme shëndetësore: sëmundjen e Alzheimerit, sindromën e lodhjes kronike , depresionin , mosfunksionimin ngrerë , lodhjen, fibromialgji , lupusin , simptomat menopauzë , sindromën metabolike , sklerozën multiple dhe sëmundjen e Parkinsonit .

DHEA thuhet gjithashtu të ngadalësojë procesin e plakjes, të përmirësojë performancën sportive, të përmirësojë epshin, të promovojë humbjen e peshës dhe të forcojë sistemin imunitar.

Përveç kësaj, shtojcave DHEA shpesh tregtohen si agjentë të rritjes së testosteronit dhe përdoren për qëllime të tilla si rritja e masës së muskujve dhe reduktimi i masës së yndyrës.

Human Plus ka të angazhuar një staf profesional me përvojë shumë vjeqare dhe të motivuar që të kryejë në mënyrën më të mirë shërbimet ndaj të gjithë pacientëve.
Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime: - Nutricion - Testi Intolerancës & Testi Epigjenetik - Biokimi - Hematologji - Mikrobiologji - Parazitologji - Gjinekologji dhe - Pediatri.
Ne përdorim teknologjinë më të re të prodhuesit me renome botërore të markës “Roche” që të gjithë pacientëve tanë të ju sigurojmë rezultate me saktësi të lartë të analizave.Ne kemi një kuadër shumë profesional dhe posedojmë pajisjet e teknologjisë së fundit, ne jemi të gatshëm për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve shëndetësore gjinekologjike, si ato të pubërtetit ,të, sëmundjeve seksuale , infeksionet , çrregullimet e ciklit menstrual , monopauza etj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.