50% zbritje në kursin online për gjuhë programuese PHP nga DevStack me vlerë 20€ vetëm për 10€

Çmimi

10

Vlera

20 €

Zbritje

50%

Kurseni

10 €

SASI E LIMITUAR

 • WEB FAQJA

 • FACEBOOK

 • INSTAGRAM

Fitoni

Kurs online për PHP

 • 9 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: E pa caktuar
 • Qasja në materialin e regjistruar
 • Qasja në Webinarë Live

Kushtet

 • Për të filluar kursin duhet të dërgoni kuponin në email-in e kursit ([email protected]), pasiqë kursi pranon kuponin tuaj ata do të jua dërgojnë link-un për të filluar kursin
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes
 • Kandidatët që dëshirojnë të fillojn këtë kurs duhët të jenë në drejtimin 'Shkenca kompjuterike', ose të kenë njohuri bazike të kompjuterëve/sisteme operative
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Qëllimi i këtij kursit është që të ju jap njohuri më të thella në zhvillimin e webit, PHP dhe kryesisht të gjithë procesin e bashkëveprimit klient-server. Ky kurs synon të ju mësoj të paktën 70% në zhvillimin back-end me teknologjitë moderne dhe mënyrat e mjetet të zhvillimit më modern. Nëse e përfundoni këtë kurs me të paktën 70% njohuri të këtyre kapitujve, ju do përfitoni më shumë sesa një praktikë në treg. Kapitujt bazohen kryesisht në nevojat e trendeve të kompanive aktuale të zhvillimit të softuerëve në të gjithë botën. Shumica e kompanive do t'ju refuzojnë në intervistën e parë nëse nuk keni njohuri në këto pika, kështu që mos humbisni kohën tuaj dhe filloni t'i ndjekni mësimet e këtij kursi.

Kapitujt e kursit janë:

 • Web architecture 
 • Installing tools and setting up a PHP project 
 • Statement and operations 
 • Conditions and switch cases 
 • For loops 
 • While loops 
 • Arrays 
 • Functions 
 • Objects

Çfarë të prisni nga ky kurs?

Shembujt e jetës reale janë mënyra më e mirë për të përshkruar një proces programimi/ funksioni/ teorie, kështuqë për këtë gjatë këtij kursi do të më dëgjonit duke marrë shumë shembuj nga jeta reale. Kjo është se si kam mësuar dhe kjo është se si unë mësoj praktikantët në kompaninë ku unë punoj dhe deri më tani është treguar mjaft e suksesshme, dhe unë mbështes fuqimisht këtë metodologji. Në kapitullin e arkitekturës së Webit nuk do të shihni ndonjë kod por skema teorike që përshkruajnë një proces klient-server i cili do të ju ndihmojë të merrni një njohuri më të mirë kur kodifikoni në projekte të ndryshme.

Mos e kalo!

Ky kapitull i kurseve është i lidhur me njëri-tjetrin, kështuqë nëse jeni fillestar dhe nuk dini ndonjë nga këto kapituj, ju lutemi për të mirën tuaj mos kaloni asnjë nga kapitujt ose videot pasi nuk do t'i kuptoni kodet dhe shembujt që unë do të përshkruaj. Sigurisht nëse nuk jeni fillestar, jeni të lirë të kaloni në çdo pjesë të kësaj lënde për të cilën mendoni se duhet të dini më shumë.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.