94% zbritje në kursin online për Microsoft Word për fillestarë nga Course Gate nga 175€ për vetëm 10.95€

Çmimi

10.95

Vlera

175 €

Zbritje

94%

Kurseni

164.05 €

Koha e mbetur

Fitoni

Kurs për Microsoft Word 2016 për fillestarë + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 30 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 10.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Në kursin e MS Office 2016 Word për fillestarë, studentët do të fitojnë një kuptim të plotë se si të korrigjojnë dhe modifikojnë përmbajtjen duke përdorur mjetet e specializuara të Word. Ata gjithashtu do të trajnohen mbi bazat, të tilla si krijimin, ruajtjen dhe redaktimin e dokumenteve, formatimin e tekstit dhe personalizimin e një faqe. Ky kurs është ideal për redaktues të përmbajtjes dhe reklamues të përmbajtjes që kanë pak përvojë me Microsoft Word dhe dëshirojnë të fitojnë aftësi dhe njohuri për të përmirësuar zhvillimin e tyre profesional.

When we established CourseGate, we developed a very simple mission and vision. Our mission is threefold:

 • To make studying more accessible, convenient, and affordable for learning enthusiasts, irrespective of their location;
 • To offer a variety of online courses of different levels and covering a broad range of subjects, in order to help people obtain relevant knowledge and skills that is applicable to the world of employment; and
 • To position our organisation as a leader in the online learning industry.

Our vision is to maintain the good credibility and reputation that we have built since we established ourselves as a provider of good quality, affordable, accessible, and convenient online courses.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.