91% zbritje në kursin online për Siguri Kibernetike nga Course Gate nga 175€ për vetëm 15.95€

Çmimi

15.95

Vlera

175 €

Zbritje

91%

Kurseni

159.05 €

Koha e mbetur

Të blera: 2

Fitoni

Kurs për Siguri Kibernetike + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 45 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 06.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Kërcënimet ndaj sistemeve të informacionit të një organizate mund të vijnë nga burime të jashtme dhe të brendshme. Ky kurs do të sigurojë njohuri mbi sfidat e sotme të sigurisë - dhe si të mbroheni kundër tyre.
Kursi i Avancuar i Sigurisë Kibernetike do t'ju ndihmojë të kuptoni konsideratat e pajtueshmërisë së sigurisë, inxhinierinë sociale, malware dhe koncepte të ndryshme të lidhura me sigurinë. Ju do të ndërtoni njohuri për mjetet dhe protokollet e nevojshme për të kryer, enkriptimin dhe vërtetimin e të dhënave, sistemin operativ dhe sigurinë e aplikimit, funksionimin dhe analizën e malware, shfrytëzimet e nivelit të kodit, inxhinierinë e kundërt, parimet e projektimit të sigurisë, teknikat për zvogëlimin e kompleksitetit dhe sigurisë zyrtare modele.
Përmes kursit, do të bëheni më të vetëdijshëm për rreziqet që lidhen me teknologjinë dhe atë që mund të bëni për të mbrojtur veten dhe organizatën tuaj nga ato.

When we established CourseGate, we developed a very simple mission and vision. Our mission is threefold:

 • To make studying more accessible, convenient, and affordable for learning enthusiasts, irrespective of their location;
 • To offer a variety of online courses of different levels and covering a broad range of subjects, in order to help people obtain relevant knowledge and skills that is applicable to the world of employment; and
 • To position our organisation as a leader in the online learning industry.

Our vision is to maintain the good credibility and reputation that we have built since we established ourselves as a provider of good quality, affordable, accessible, and convenient online courses.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.