97% zbritje në kursin online për Ndërtimtari nga Course Gate nga 300€ për vetëm 8.95€

Çmimi

8.95

Vlera

300 €

Zbritje

97%

Kurseni

291.05 €

Koha e mbetur

SASI E LIMITUAR

Të blera: 1

Fitoni

Kurs për Ndërtimtari + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 18 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 11.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Mbikëqyr efektivisht planifikimin, hartimin dhe ekzekutimin e një projekti ndërtimi me kursin e Menaxhimit të Ndërtimit. Ky kurs është miratuar nga ABC Awards - një organizatëqë siguron një certifikim profesional dhe me reputacion për arsimim të mëtutjeshëm.
Në këtë kurs hyrës, ju do të merrni trajnime në të gjitha fushat e menaxhimit të ndërtimeve, nga planifikimi dhe caktimi i teorive të teorive të menaxhimit, nënkontraktimi dhe vlerësimi i kostos. Do të eksploroni gjithashtu procesin e dorëzimit dhe prodhimit të projektit, teknikat e kontrollit të projektit dhe mënyrën e planifikimit të materialeve të ndërtimit.
Përmes këtij kualifikimi zyrtar, ju gjithashtu do të zhvilloni aftësi thelbësore të menaxhimit dhe do të fitoni njohuri praktike, të botës reale që mund të përdorni për të nxitur karrierën tuaj përpara. Ky kurs është ideal për ata që janë të ri në ndërtim ose aktualisht punojnë në industrinë e ndërtimit dhe duan të azhurnojnë aftësitë dhe njohuritë e tyre ekzistuese.

When we established CourseGate, we developed a very simple mission and vision. Our mission is threefold:

 • To make studying more accessible, convenient, and affordable for learning enthusiasts, irrespective of their location;
 • To offer a variety of online courses of different levels and covering a broad range of subjects, in order to help people obtain relevant knowledge and skills that is applicable to the world of employment; and
 • To position our organisation as a leader in the online learning industry.

Our vision is to maintain the good credibility and reputation that we have built since we established ourselves as a provider of good quality, affordable, accessible, and convenient online courses.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.