97% zbritje në kursin online të gjuhës Spanjolle + Çertifikatë pa pagesë nga Cervantes Idiomas me vlerë 299€ për vetëm 10€

Çmimi

10

Vlera

299 €

Zbritje

97%

Kurseni

289 €

Koha e mbetur

Të blera: 4

Fitoni

Kurs online i gjuhës Spanjolle

 • Kohëzgjatja: 6 muaj
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike
 • Kursi është në dispozicion në tre (3) nivele

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 20.05.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze në formë të materialeve teorike, videove, testeve dhe detyrave
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Në fushën Coupon code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri duhet të aktivizohet maksimumi 2 muaj nga data e blerjes (pas aktivizimit, keni qasje 6 muaj ne kurs). Kursi fillohet menjëherë dhe përfundon varësisht intensitetit të ligjeratave të ndjekura 
 • Çmimi është për 1 nivel. Për të blerë të gjitha nivelet, duhet të blini 3 kupona
 • Pas përfundimit të kursit, është testi final pas së cilit mund të pajiseni me çertifikatë të akredituar ndërkombëtarisht 
 • Çertifikata nuk vlenë në Ambasada
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Cervantes Idiomas me traditë mbi dhjetë (10) vjeçare në mësimin e gjuhës Spanjolle nga profesionistë të kësaj gjuhe. 

Programi mësimor është krijuar në bashkëpunim me British Language Centre, TELC (The European Language Certificates) dhe PEARSON. Është i bazuar në metodat moderne të të mësuarit online dhe është i aprovuar nga mijëra studentë në mbarë botën. Të gjithë studentët që përfundojnë këtë kurs përmes kësaj platforme, do të përfitojnë çertifikatë, e njohur nga disa nga top kompanitë botërore sikurse BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett -Packard, Fiat, Tesco, IBM e të tjera.

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.