98% zbritje në kursin online 6 mujor për pregaditje të provimit IELTS + Çertifikatë nga Cambridge Academy me vlerë 412€ për vetëm 10€

Çmimi

10

Vlera

412 €

Zbritje

98%

Kurseni

402 €

Koha e mbetur

Të blera: 2

Fitoni

Kurs online për pregaditje të provimit IELTS

 • Kohëzgjatja: 6 muaj
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 22.04.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Në fushën Provide coupon code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Provide security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri vlenë 2 muaj nga data e blerjes
 • Pas përfundimit të kursit, do të pajiseni me çertifikatë të njohur nga top brendet botërore sikurse BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM dhe të tjera
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Për informacione shtesë, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Kursi IELTS përbëhet nga 6 nivele dhe 120 orë për secilin nivel. Pas përfundimit të kursit, merret një çertifikatë në formë elektronike. Një pjesë e madhe e kursit është me teste dhe feedback automatik për punën tuaj. IELTS njihet nga më shumë se 6,000 kompani dhe institucione në 35 vende të botës, përfshirë Sony, Coca-Cola, IBM, Philips, Motorola, Electrolux dhe Procter & Gamble (P&G), si dhe shumë universitete në Australi, Mbretëria të Bashkuar, Kanada dhe Amerikë.

Flisni anglisht sikur të ishte gjuha juaj amtare me një kurs nga Akademia prestigjioze e Kembrixhit!

 • Mësimi online me Akademinë Cambridge është një përgatitje e shkëlqyeshme për provime të ndryshme në gjuhë të huaj, të tilla si TOEFL, KET, PET, FCE dhe IELTS.
 • Ky kurs synon të zhvillojë aftësitë tuaja në të folur, lexim dhe shkrim
 • Kursi përfshin simulime, artikuj dhe dialogë, teste vlerësimi dhe ushtrime teorike.
 • Për të përcaktuar nivelin tuaj paraprak të gjuhës Angleze, klikoni KËTU
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike

Një nga akademitë më prestigjioze të gjuhës angleze në Mbretërinë e Bashkuar, Cambridge Academy përdor metodën e ashtuquajtur Cambridge Communicative Approach (CCA), e cila është një version i modernizuar i një qasje komunikuese që kryesisht përqendrohet në mësimin e anës praktike të anglishtes.

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.