98% zbritje në kursin online të gjuhës Angleze + Çertifikatë pa pagesë nga British Language Centre me vlerë 614€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

614 €

Zbritje

98%

Kurseni

602 €

Koha e mbetur

Të blera: 7

Fitoni

Kurs online i gjuhës Angleze

 • Kohëzgjatja: varet nga intensiteti i ndjekjes së ligjeratave
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 20.05.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Për të testuar njohuritë tuaja të gjuhës Angleze klikoni KËTU
 • Në fushën Enter voucher code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Enter security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri vlenë 2 muaj nga data e blerjes
 • Pas përfundimit të kursit, do të pajiseni me çertifikatë të njohur nga top brendet botërore sikurse IBM, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, KLM / Air France, Philips, BMW, Nestle, Sanofi Aventis dhe të tjera
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Programet mësimore të këtij kursi janë të njohura nga institucione ndërkombëtare, sikurse British Language Center, the International Examination Center for the London Chamber of Commerce and Industry, TRINITY College London, The European Language Certificates TELC, and PEARSON (Financial Times Group) 
 • Për informacione shtesë, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Përparësitë e këtij kursi:

 • Test falas në aftësinë gjuhësore
 • Program individual i ndjekjes së kursit
 • Numër i palimituar i simulimeve, artikujve, dialogjeve, teksteve dhe ushtrimeve teorike
 • Raport në avansimin tuaj gjuhësor
 • Pas përfundimit të suksesshëm të kursit, merrni një çertifikatë elektronike falas

Fillestarët e gjuhës Angleze mund të ndjekin kurset nga BLC4U.com, te cilat ofrojnë programe mësimore të njejta sikurse te gjitha kurset fizike të gjuhës të ofruara nga British Language Centers në mbarë Evropën. Programet mësimore të këtij kursi janë të njohura nga institucione ndërkombëtare, sikurse British Language Center, the International Examination Center for the London Chamber of Commerce and Industry, TRINITY College London, The European Language Certificates TELC, and PEARSON (Financial Times Group) 

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.