BiodrogaMD Anti -pigment serum

45.2

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 12.11.2020 deri më 19.11.2020

Përshkrimi

Serumi Anti-Pigment i Njollave të BIODROGA MD trajton në mënyrë optimale shqetësimet e pigmentit. Actipone Nutgrass është një ekstrakt bimor që gradualisht zbeh pigmentimin e tepërt, të pabarabartë. Me përdorim të rregullt, zhvillimi i pigmentimit të ri, ose njollave të moshës, parandalohen nga sinteza shqetësuese e melaninës. Acidi glikolik ndihmon në zvogëlimin e njollave të pigmentit dhe në luftimin e zhvillimit të njollave të reja.

-E preferueshme për të gjith tipet e lëkurës.

Aplikimi:Vendoseni në një lëkurë të pastruar direkt ne mëngjes dhe mbrëmje të paktën për 6 javë. Mos e shpërlani.Vazhdoni me rutinen e juaj të mirmbajtjes.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.