97% zbritje në kursin online 3 mujor të gjuhës Angleze për udhëtime (Travel English) + Çertifikatë nga British Language Centre me vlerë 399€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

399 €

Zbritje

97%

Kurseni

387 €

Koha e mbetur

Fitoni

Kurs online i gjuhës Angleze për udhëtime

 • Kohëzgjatja: 3 muaj
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.11.2020 deri më 22.04.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze në formë të materialeve teorike, videove, testeve dhe detyrave
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Në fushën Enter voucher code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Enter security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri vlenë 2 muaj nga data e blerjes
 • Pas përfundimit të kursit, do të pajiseni me çertifikatë të njohur nga top brendet botërore sikurse IBM, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, KLM / Air France, Philips, BMW, Nestle, Sanofi Aventis dhe të tjera
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Programet mësimore të këtij kursi janë të njohura nga institucione ndërkombëtare, sikurse British Language Center, the International Examination Center for the London Chamber of Commerce and Industry, TRINITY College London, The European Language Certificates TELC, and PEARSON (Financial Times Group) 
 • Për informacione shtesë, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Nëse dëshironi të udhëtoni por nuk dini gjuhën lokale apo Angleze, ku është kursi i duhur për ju. 

Me këtë kurs ju do të mësoni Anglishten bazike që ju duhet gjatë udhëtimeve. Do të mësoni shprehje të cilat do jua bëjnë udhëtimet tuaja më të lehta.

Me këtë kurs ju do të përfitoni:

 • Metodë e vërtetuar e mësimit e cila do ju ndihmojë të përmirësoni shqiptimin e fjalëve në gjuhën Angleze
 • Mund të mësosh nga çfarëdo vendi dhe në çfarëdo kohe
 • Materiale shumë efikase që e mbulojnë gjuhën Angleze e cila ju nevojitet gjatë udhëtimeve
 • Ushtrime dhe bashkëbisedime të pregaditura me ndihmën e përfaqësuesve të fushës së turizmit

Ky kurs do t'ju ndihmojë të komunikoni në Anglisht nëse po kërkoni për ndonjë hotel apo vend ku të qëndroni, jeni duke udhëtuar me aeroplan apo tren, jeni duke kërkuar ndonje restaurant, doni t'i vizitoni vendet turistike të atij qyteti ku po qëndroni dhe ju duhet këshillë nga banorët vendas dhe shumë gjëra të tjera. Gjithashtu me këtë kurs do të mësoni se si të reagoni në situata emergjente dhe të komunikoni me policinë, ambulancën apo ndonjë personel tjetër emergjent.

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.