Testi PCR ose ai Serologjik me çmime speciale nga Laboratori Avicena

Çmimi од

33.33

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

40 €

Zbritje

17%

Kurseni

6.67 €

Koha e mbetur

Të blera: 3

 • Avicena Laboratory, 5 AS-L01, Radovan Zogovic Street, Prishtina

  Më dërgo atje

  049825555

  [email protected]

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Testi Real Time PCR €40 €33.33
Testi Serologjik €10 €8.99

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.04.2021 deri më 31.07.2021
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni ose tableti (nuk është e domosdoshme të printohet)!
 • Nëse nuk e perdorni kuponin brenda periudhës së caktuar, ai nuk mund të refundohet
 • Rezultatet mund t'i merrni fizikisht apo t'i pranoni përmes email adresës

Përshkrimi

Testi kryhet duke marrë një mostër nga hunda / fyti, duke e izoluar dhe analizuar praninë ose mungesën e materialit gjenetik ose proteinave nga virusi.

 • Testet molekulare - metoda PCR

Testet e bazuara në PCR janë testet më të zakonshme, më të ndjeshme dhe specifike në biomjekësi sepse ato janë teorikisht të afta të zbulojnë vetëm një molekulë të virusit në vetë kampionin. Për të kryer testin, së pari merret një mostër thellë në fyt dhe hundë të pacientit. Për më tepër, të gjitha molekulat e ARN-së janë të izoluara nga ajo mostër, të shndërruara nga reagimi i kundërt i transkriptimit në molekula të ADN-së (të cilat janë më të qëndrueshme) dhe më tej, nëse ato rajone unike të virusit janë të pranishme në mostër, zbulohen nga PCR në kohë reale. Rezultati mirret në të njëjtën ditë.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.