Deri 33% zbritje në Kurs për SPSS me mundësi zgjedhjeje te ALS Group

Çmimi од

40

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

60 €

Zbritje

33%

Kurseni

20 €

Koha e mbetur

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Kurs 3 mujorë SPSS €150 €100
Trajnim 1 mujor bazik (intenziv) €60 €40
Kurs 1 javor bazik SPSS €20 €15

 • Kursi 3 mujorë SPSS - 5-10 Persona - 3 orë në javë
 • Qasje në takime online përmes platformës ZOOM - 2 orë në javë - 6 teste
 • Trajnim 1 mujor bazik (intenziv) - 5-10 Persona
 • Qasje në takime online përmes platformës ZOOM - 10 orë në javë - 4 teste
 • Kurs 1 javor bazik SPSS - 15 Persona - 2 orë në ditë 
 • Qasje në takime online përmes platformës ZOOM -10 orë në javë - 1 test

SPSS - Akronimi SPSS I referohet “Pakos Statistikore për Shkenca Sociale”, program që ofron analiza dhe zgjidhje të problemeve statistikore.
Pra, SPSS është një nga pakot më të famshme statistikore që mund të performoj manovrime me të dhëna komplekse dhe të ofroj analiza statistikore me ndërveprimin e disa hapave të thjeshtë.

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 03.09.2020 deri më 03.10.2020
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)!
 • Për më shumë informacione rreth kursit kontaktoni në numrin e telefonit të ALS Group: +38349364707
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

ALS Group është një strukturë multifunsionale në përgjigje të nevojave të çdo biznesi apo individi në raport me strukturat e raportimit financiar, juridik dhe të hulumtimit. Ne jemi zyra juaj personale dhe angazhohemi që të i japim zgjedhje të gjitha problemeve të juaja që ndërlidhen me çështje të kontabilitetit, ligjore dhe të hulumtimit. Ne jemi krijuar në bazë të nevojës së klientëve tanë aktual dhe potencialisht për të marrë në administrim të gjitha shërbimeve e nevojshme administrative. Në shumicën e rasteve bizneset dhe individët shpenzojnë kohë/energji dhe angazhojnë staf në procedimin e çështjeve të ndryshme administrative dhe humbasin fokusin nga qëllimi i tyre primarë.
ALS Group me eksperiencë dhe efiçencën e lartë merr përsipër të përmbushë të gjitha nevojat e juaja si biznes dhe individ.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.