33% zbritje në Kurs për Microsoft Office - Word, Excel te ALS Group me vlerë 150€ vetëm për 100€

Çmimi

100

Vlera

150 €

Zbritje

33%

Kurseni

50 €

Koha e mbetur

Fitoni

Kurs për Microsoft Office:

 • Mbajtja e mësimeve me 5 deri 10 Persona
 • Kohëzgjatja 3 muaj / 6 orë në javë 
 • Qasje në takime online përmes platformës ZOOM
 • 6 teste

Në ketë klasë virtuale do të mësoni rreth Microsoft Office 2016. Duke pasur parasysh versionet e paketës së Microsoft office, ALS Group do të ju mundësoj
që të ndjekni online kursin e Microsoft Office 2016. Për t'i bërë leksionet për Microsoft Office më interesante, më atraktive dhe më të lehtë të kuptueshme ALS Group do të përdorë përmbajtje mësimore përmes tekstit, fotografive, animacioneve, videove dhe praktikave të ndryshme.

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 03.09.2020 deri më 03.10.2020
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)!
 • Për më shumë informacione rreth kursit kontaktoni në numrin e telefonit të ALS Group: +38349364707
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

ALS Group është një strukturë multifunsionale në përgjigje të nevojave të çdo biznesi apo individi në raport me strukturat e raportimit financiar, juridik dhe të hulumtimit. Ne jemi zyra juaj personale dhe angazhohemi që të i japim zgjedhje të gjitha problemeve të juaja që ndërlidhen me çështje të kontabilitetit, ligjore dhe të hulumtimit. Ne jemi krijuar në bazë të nevojës së klientëve tanë aktual dhe potencialisht për të marrë në administrim të gjitha shërbimeve e nevojshme administrative. Në shumicën e rasteve bizneset dhe individët shpenzojnë kohë/energji dhe angazhojnë staf në procedimin e çështjeve të ndryshme administrative dhe humbasin fokusin nga qëllimi i tyre primarë.
ALS Group me eksperiencë dhe efiçencën e lartë merr përsipër të përmbushë të gjitha nevojat e juaja si biznes dhe individ.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.