96% zbritje në kursin online për SEO (search engine optimization) + Diplomë nga Alpha Academy me vlerë prej 340€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

340 €

Zbritje

96%

Kurseni

328 €

Të blera: 2

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online për SEO (search engine optimization) me diplomë të nivelit të 3-të
 • Kohëzgjatja: 16 orë, 55 minuta

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Nëse po mendoni të filloni me marketing përmes internetit dhe webfaqes suaj, atëherë juve do të ju duhet të rritni trafikun në faqen tuaj. Kjo është e mundur me ndihmën e Search Engine Optimization njohur si SEO. Ky kurs mund t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet për të mësuar më shumë për këtë procedurë si dhe si ta zbatoni atë. Optimizimi i faqes suaj përmes SEO-it kërkon shumë përpjekje në kërkime dhe strategji. Kjo diplomë e nivelit 3 të Kërkimeve Engine Optimization (SEO) ofron këshilla dhe teknika për të rritur praninë tuaj në internet dhe trafikun në faqen tuaj.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Lënda ofron një qasje 12 mujore.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.