96% zbritje në kursin online për Shitje dhe Marketing në Alpha Academy me vlerë prej 310€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

310 €

Zbritje

96%

Kurseni

298 €

Koha e mbetur

Të blera: 2

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Njohuri për Shitje dhe Marketing

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Marketingu dhe shitjet e suksesshme janë ndër hapat thelbësorë për arritjen e suksesit të një biznesi. Shqyrtoni shembuj praktik të shitjeve dhe teknikave të marketingut me këtë kurs të nivelit të 3-të.

Kursi përfshin dy tema - menaxhimin e shitjeve dhe marketingun. Gjatë kursit, do të mësoni teknika të reklamimit, aftësitë e shitjes, shërbimi ndaj klientit dhe shumë të tjera. Me pak fjalë, kursi përfshin të gjitha aftësitë e nevojshme të shitjes dhe marketingut.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.