95% zbritje në kursin online për Planifikim të Eventeve nga Alpha Academy me vlerë prej 222€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

222 €

Zbritje

95%

Kurseni

210 €

Të blera: 1

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

Kurs i Planifikimit të Event-eve Online

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Kursi për planifikim të eventeve është projektuar për të mësuar hap pas hapi teknikat më të rëndësishme për planifikim të eventeve për të filluar një karrierë si një planifikues profesional të eventeve. Me anë të këtij kursi do të mund të mësoni se si të organizoni dhe planifikoni një event, si të zhvilloni aftësitë tuaja në karrierë, si të merrni një punë si planifikues për evente, si të filloni biznesin tuaj për këtë punë dhe të gjeni klientët tuaj dhe si te koordinoheni me lloje të ndryshme të klientëve.
Mësoni se si të planifikoni takime biznesi, promovoni produkte dhe më shumë, si të punoni me biznese dhe klientë privat, duke dhënë rezultate të shkëlqyera për secilën event sipas nevojave të tyre.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU

Kursi ofron një qasje 12 mujore në webfaqe. Janë gjithsej 13 mësime, 2 kuize gjatë kursit, si dhe testi përfundimtar

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.