97% zbritje në kursin online për Ndërmarrësi + Diplomë nga Alpha Academy me vlerë prej 391€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

391 €

Zbritje

97%

Kurseni

379 €

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Diplomë online për Ndërmarrësi
 • Kohëzgjatja: 1 ditë, 1 orë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Ndërmarrësia është aktivitet ku ju krijoni biznesin tuaj nëse jeni të apasionuar për të. Ju duhet të keni me aftësitë, njohuritë dhe informacionin e duhur, në mënyrë që të arrini sukses në sipërmarrjen tuaj të biznesit, gjë të cilën e ofron ky kurs. Aftësitë e biznesit si komunikimi, menaxhimi dhe lidershipi diskutohen në detaje në këtë kurs të Ndërmarrësisë. Në këtë kurs do të mësoni aftësitë thelbësore të sipërmarrjes që do të ju ndihmojnë që të keni sukses në investimin tuaj.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Lënda ofron një qasje 12 mujore.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.