97% zbritje në kursin online për Mendim Kreativ dhe Koncepte Inovative në Biznes me diplomë të nivelit të 3-të nga Alpha Academy me vlerë prej 349€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

349 €

Zbritje

97%

Kurseni

337 €

Koha e mbetur

Të blera: 1

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online për Mendim Kreativ dhe Koncepte Inovative në Biznes me diplomë të nivelit të 3-të
 • Kohëzgjatja: 4 orë, 40 minuta

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Për të pasur një zhvillim personal dhe profesional, është shumë e dobishme të mësosh si të mendosh në mënyrë kreative. Njohja e ndryshimit midis krijimtarisë dhe inovacionit do t'ju ndihmojë të menaxhoni me lehtësi jetën tuaj për të cilën është dizajnuar ky kurs. Koncept i mendimit kreativ dhe inovacionit për e biznesit 3 mund t'ju ndihmojë të kapni potencialin tuaj krijues dhe ta përdorni këtë për zhvillimin tuaj personal. Ju gjithashtu jeni të inkurajuar në këtë kurs për të forcuar aftësitë tuaja krijuese dhe inovative duke hulumtuar kreativitetin tuaj dhe mundësitë e zhvillimit.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Kursi ofron një qasje 12 mujore në webfaqe.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.