97% zbritje në kursin online për Branding Strategy + Diplomë të Nivelit të 3-të nga Alpha Academy me vlerë prej 390€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

390 €

Zbritje

97%

Kurseni

378 €

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online i nivelit të 3-të për Strategjinë e Brendimit me diplomë të Plotë 
 • Kohëzgjatja: 1 ditë, 15 orë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 23.06.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Brendimi është një praktikë e marketingut për të promovuar produktet, veçoritë dhe vlerat e markës në tregun e synuar. Nëse jeni një specialist i markës, ju pritet të keni aftësi themelore të marketingut që mund të forcohen përmes këtij kursi. Kjo strategji do t'ju ndihmojë të përcaktoni markën tuaj dhe të krijoni një identitet vizual që do ta bëjë atë unik dhe të mrekullueshëm. Nëse keni plane efektive për të markuar produktet dhe shërbimet tuaja atëherë biznesi juaj me siguri do të lulëzojë.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Lënda ofron një qasje 12 mujore.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.