96% zbritje në kursin online për Adobe Photoshop CS3 nga Alpha Academy me vlerë prej 299€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

299 €

Zbritje

96%

Kurseni

287 €

Koha e mbetur

 • St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

  Më dërgo atje

  020 3965 2556

  [email protected]

Fitoni

 • Kursi Online për Adobe Photoshop CS3 + provim përfundimtar
 • Kohëzgjatja: 1 ditë, 9 orë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.09.2019 deri më 17.12.2019
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Duhet të regjistroheni për të ndjekur kursin jo më vonë se deri në datën e fundit të specifikuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 3 muajve nga aktivizimi i kodit
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kupon-it në këtë LINK
 • Çertifikata nuk është përfshirë në çmim dhe kushton: £ 19 në PDF, kopje origjinale e printimit: £ 29 si dhe me postë: £ 39
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit të caktuar, kuponi dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për ndonjë ofertë tjetër

Përshkrimi

Përmes këtij kursi do të mësoni bazat e Photoshop-it dhe brenda pak ditësh do të mund të filloni të punoni në mënyrë të pavarur në këtë program.

Më shumë për kursin që mund të lexoni KËTU.

Kursi ofron një qasje 3 mujore në webfaqe.

Në fund të kursit, keni një test me shumë pyetje. Menjëherë pas përfundimit të testit do të mund të shihni rezultatet. Pas përfundimit të testit mund të merrni çertifikatën e akredituar në formatin PDF me një çmim prej £ 19, kopje origjinale të printimit për £ 29 duke dërguar me postë për £ 39.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.