Advanced Probiotics Bottled Capsules, 60ct

23

Kategoritë:

Produkte, Suplemente

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2020 deri më 02.01.2021

Përshkrimi

Probiotiket jane mikro-organizma te cilet mendohen shume te dobishem per organizmin tone. Ata jane te disponueshem ne ushqime dhe suplemente. Organizmi yne behet "pale" natyrshem me keto mikrogjallesa. Aparati yne tretes eshte shtepi per me shume se 400 lloje te ndryshme bakteresh. Ata ndihmojne zorret tona te funksjojne mire dhe tretja te jete sa me e mbare. Ne besojme se probiotiket ndihmojne edhe sistemin tone imunita.

Ka evidenca te mjaftueshme qe bakteret e mira te aparatit tretes forcojne sistemin imunitar. Ne shoqerite perendimore ku kushtet e higjenes jane te standarteve shume te larta verehet nje rritje drastike e semundjeve auto-imunitare. Probiotiket mund te nxisin ne menyre shume pozitive sistemin imunitar.

Probiotiket ndihmojne ne shume situata, ato me te evidentuarat jane:

  • Trajtimi i diarrese se femijeve
  • Trajtimi i ulceres
  • Parandalimi i diarrese se shkaktuar nga antibiotiket si dhe nga infeksione
  • Trajtimi dhe parandalimi i ekzemes se shkaktuar nga allergjia ndaj qumeshtit te lopes
  • Forcimi i sistemit imunitar

Human Plus ka të angazhuar një staf profesional me përvojë shumë vjeqare dhe të motivuar që të kryejë në mënyrën më të mirë shërbimet ndaj të gjithë pacientëve.
Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime: - Nutricion - Testi Intolerancës & Testi Epigjenetik - Biokimi - Hematologji - Mikrobiologji - Parazitologji - Gjinekologji dhe - Pediatri.
Ne përdorim teknologjinë më të re të prodhuesit me renome botërore të markës “Roche” që të gjithë pacientëve tanë të ju sigurojmë rezultate me saktësi të lartë të analizave.Ne kemi një kuadër shumë profesional dhe posedojmë pajisjet e teknologjisë së fundit, ne jemi të gatshëm për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve shëndetësore gjinekologjike, si ato të pubërtetit ,të, sëmundjeve seksuale , infeksionet , çrregullimet e ciklit menstrual , monopauza etj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.