Active gym body pump set lost F30 + DISC F30 (2X1,25 KG; 2Х2, 5 KG; 2Х5 KG)

91

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Me mbulimin e tij cilësor, mekanizmin unik të bllokimit dhe dizajnin inovativ anti-rrëshqites është një produkt i shkëlqyeshëm që garanton rehati në trajnime dhe rezultate maksimale.

Është e përshtatshme për aktivitete në grup, trajnime personale, ushtrime crossfit dhe të ngjashme.

Seti është i përshtatshëm për mbajtjen e trupit në formë dhe për shndërrimin e yndyrës në muskuj. Është një mundësi e mirë për stërvitje në shtëpi dhe palestër.

Seti pëfshinë:

  • 1 x Studio Barbell 30 mm (2.5 kg)
  • 2 x Locking collars 30 mm
  • 2 x 1.25 kg rubber free weights 30 mm
  • 2 x 2.5 kg rubber free weights 30 mm
  • 2 x 5 kg rubber free weights 30 mm
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.